Bedrijfsvideo.

websites

Bedrijfsvideo’s

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Voor veel ondernemers is een bedrijfsvideo niet het eerste medium waar zij aan denken bij het positioneren van hun onderneming. Dat is merkwaardig, want een bedrijfsvideo is een bijzonder krachtig instrument om uw onderneming op een professionele wijze onder de aandacht te brengen van uw cliënten of potentiële cliënten.

Veel ondernemers die het terrein van ondernemen (deels) verleggen naar internet, richten zich uiteraard op het maken van een professionele website. Een onderdeel wat daarbij relatief onderbelicht wordt, is het tonen van een bedrijfsvideo. Wij zien dat in veel gevallen als een gemiste kans. Wanneer een bezoeker namelijk al zover is dat hij of zij uw website heeft gevonden, wat is er dan efficiënter dan het tonen van een op maat gemaakte bedrijfsvideo? Het biedt u de mogelijkheid uw bezoeker op een dynamische wijze kennis te laten maken met u en uw onderneming.

Een bedrijfsvideo die op professionele wijze is samengesteld is een absolute meerwaarde voor uw bedrijf en /of de website van uw bedrijf. Het biedt u de mogelijkheid om in woord en beeld te tonen waar uw bedrijf zich in onderscheidt. Daarbij is het van belang dat de bedrijfsvideo een bevestiging en ondersteuning is van hetgeen u wilt uitstralen met bijvoorbeeld de lay-out en de content op uw website.

Ditgroup heeft ruime ervaring bij het hele proces van het tot stand komen van een passende bedrijfsvideo. Wij beheersen het ontwerpen en maken van professionele websites, waardoor wij u kunnen adviseren welke aspecten van belang zijn voor een bedrijfsvideo op maat. Door onze “helikopterview” zal uw bedrijfsvideo geen video op zich zijn, maar naadloos aansluiten op het totale mediapakket.