SEO / Marketing.

websites

Seo optimalisatie

Uw website is helemaal klaar voor gebruik en staat zelfs al online, maar hoe zorgt u ervoor dat zoveel mogelijk potentiële klanten uw website daadwerkelijk vinden op het internet? U kunt daarbij kiezen voor het optimaal inzetten van diverse mogelijkheden op het gebied van marketing. Denk bijvoorbeeld aan het onder de aandacht brengen van uw website via de diverse social media platforms of maak budget vrij om te adverteren via andere vormen van media.

De praktijk wijst echter uit dat met name de zoekmachines op internet voor veel mensen en bedrijven de start zijn voor het zoeken naar informatie. De meest gebruikte zoekmachine naast bijvoorbeeld Yahoo of Bing is Google. SEO optimalisatie (SEO = Search Engine Optimization) richt zich op het doel wat voor uw bedrijf zeer belangrijk is, namelijk om een zo hoog mogelijke positie bereiken in de zoekmachines. Bij het zoeken naar informatie zijn mensen, en dus ook uw (potentiële) cliënten het meest geneigd om websites te bezoeken die op de eerste pagina’s in de zoekmachine verschijnen. SEO optimalisatie is dus een zeer wezenlijk onderdeel van uw marketing strategie. Hoe hoger uw website weet te ranken in de zoekmachines, hoe meer bezoekers uw website of webshop zal aantrekken. Dat is voor u als ondernemer het begin tot het vergroten van uw bedrijfsomzet.

Ditgroup heeft ruime ervaring op het gebied van SEO optimalisatie en linkbuilding. Samen met u bepalen wij de strategie en het proces om te komen tot een optimale ranking (pagerank) van uw website of webshop ten opzichte van uw concurrenten. Zo analyseren wij samen met u welke termen (keywords) voor u van belang zijn, om vervolgens uw website of webshop optimaal in te richten voor zowel uw bezoekers als voor de zoekmachines.

Meer informatie over Google Adwords