Adwords.

websites

Adwords Campagnes, SEA

De meeste websites worden niet bezocht door het rechtstreeks intypen van het webadres in de adresbalk van een internetbrowser. Veruit het grootste gedeelte van de internetgebruikers maakt gebruik van de zoekfuncties binnen diverse zoekmachines. De meest bekende zoekmachine is Google.

Nadat een zoekterm (keyword) is ingevoerd in Google, verschijnen de zoekresultaten op uw scherm. In sommige gevallen zal dit gaan om miljoenen zoekresultaten. Het zal duidelijk zijn dat met name de eerst getoonde zoekresultaten de meeste kans maken om bezocht te worden. Daarnaast vindt u bij de zoekresultaten helemaal bovenaan of aan de rechterkant van het scherm relevante advertenties van bedrijven en websites. Dit zijn de zogenaamde betaalde zoekresultaten, de Goole Adwords advertenties.

Het op een correcte manier opzetten van een Goole Adwords campagne kan ervoor zorgen dat uw advertenties worden getoond bij de eerste zoekresultaten. Het zal duidelijk zijn dat dit uw kansen vergroot om meer bezoekers naar uw website te leiden. Vooraf bepaalt u op welke zoektermen oftewel keywords u graag gevonden wilt worden. Vervolgens kunt u op deze verschillende zoekwoorden een campagne samenstellen. Wanneer een bezoeker op uw advertentie klikt bent u een vergoeding aan Google verschuldigd. Het is dus belangrijk de Goole Adwords campagne zo op zetten, dat de opbrengsten door verkoop van producten of afname van diensten hoger zal zijn dan de vergoeding die u betaalt.

Een goed opgezette Goole Adwords campagne is een krachtig wapen om te kunnen concurreren in de markt. Wij hebben een uitstekend trackrecord opgebouwd waar het gaat om het succesvol opzetten van Goole Adwords campagnes en werken hiervoor samen met een gecertificeerd partner van Google.