Facebook.

websites

Facebook Bedrijfspagina en Twitter achtergrond

De tijd dat voor de bedrijfsvoering via internet kan worden volstaan met louter en alleen een eigen website, lijkt achter ons te liggen. Het wordt steeds belangrijker om daarnaast ook aanwezig te zijn op de social media platforms, waarvan Facebook de grootste en meest bekende is.

Facebook is ontstaan als een digitaal vriendenplatform, waarbij je gemakkelijk wereldwijd in contact kan komen met vrienden. Een ideaal platform om interesses met elkaar te delen. Dat is ook niet voorbijgegaan aan het bedrijfsleven, vandaar dat ook steeds meer bedrijven ervoor kiezen een eigen Facebook bedrijfspagina of twitter achtergrond samen te stellen. Net als bij een gewone website kunt u ook via een Facebook bedrijfspagina uw informatie delen met (potentiële) cliënten. Het grote voordeel van een Facebook bedrijfspagina is dat u deze geheel in de stijl kunt vormgeven die aansluit bij bijvoorbeeld uw website of andere media-uitingen. Omdat Facebook een netwerk is, zal uw pagina deel gaan uitmaken van een zeer divers en soms enorm groot netwerk. Wanneer uw verzoek om uw Facebook bedrijfspagina toe te voegen aan het bestaande netwerk van een andere Facebook-gebruiker, zullen alle berichten die u plaatst op uw Facebook bedrijfspagina direct zichtbaar zijn voor deze persoon en vice versa.

Het zal u duidelijk zijn wat een Facebook fanpage of twitter achtergrond voor u kan betekenen. U kunt grote groepen mensen, liefst passend binnen de doelgroep die u voor ogen heeft, bereiken via dit platform. Acceptatie door een andere Facebook-gebruiker van uw uitnodiging om uw bedrijfspagina toe te voegen aan zijn of haar netwerk, kunt u vergelijken met het toevoegen van uw website aan de ‘Favorieten’ zoals we dit via het reguliere internetgebruik kennen. Kortom, een custom-made Facebook-bedrijfspagina is een zeer waardevolle aanvulling op uw online-activiteiten.