Webwinkel.

websites

(Magento) Webwinkel: ontwerp en ontwikkeling

Ditgroup weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw webshop nauwkeurig aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Een webshop is dan ook meer dan een functionele toevoeging aan de producten of diensten die u aanbiedt: het is bijna letterlijk uw visitekaartje. Voor steeds meer ondernemers zelfs het enige visitekaartje.

De eerste indruk is vaak de meest bepalende. Voordat het ontwerp vorm gaat krijgen, is het belangrijk dat wij samen met u vooraf een uitgebreide inventarisatie maken van uw eisen en wensen met betrekking tot de vormgeving van uw webshop. Wat is bijvoorbeeld de doelgroep die u wilt aanspreken? Content, oftewel de inhoud van uw webshop, is van zeer groot belang. Het is echter de vormgeving die in veel gevallen bepaalt of uw bezoeker de moeite neemt om de inhoud ook daadwerkelijk tot zich te nemen.

Bij het ontwerp dient u ook rekening te houden met de routing op uw website. Deze moet logisch zijn voor uw bezoeker. Korte lijnen zijn daarbij het meest effectief. Uw bezoeker, of dat nu uw cliënt of een potentiële cliënt is, moet in één oogopslag kunnen zien waar de voor hem of haar relevante informatie te vinden is op uw website. Bij een indeling die niet logisch of zelfs verwarrend is voor de bezoeker, zal deze eerder geneigd zijn af te haken. De juiste routing is van belang om ervoor te zorgen dat u ook daadwerkelijk in contact komt met de bezoeker.

Wij hebben alle expertise in huis om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw webshop aansluit bij de doelgroep die u wilt bereiken. Wij denken daarom graag met u mee, geen passieve houding, maar juist een actieve houding kenmerkt ons bedrijf. Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden is onze kracht. Immers, wat u wilt bereiken is interactie met uw cliënten of potentiële cliënten Dit tweerichtingsverkeer is een cruciaal begin om te komen tot een samenwerking of een verkoop van uw product of dienst.

Klik hier voor meer informatie voor een webshop op basis van Magento CMS.