Joomla / Virtuamart.

websites

Webwinkel op basis van Joomla / Virtuemart

Wilt u uw eigen webwinkel beginnen of heeft u een webshop, maar bent u niet tevreden over de functionaliteit? Wellicht dat virtuemart voor u uitkomst kan bieden.

Het starten van online activiteiten door uw producten aan te bieden via een eigen webwinkel, is spannend, maar moet vooral leuk zijn. Dat laatste staat en valt met het gebruikersgemak van uw webwinkel. Een webwinkelsysteem dat ingewikkeld en lastig te onderhouden is, zal het plezier dat u beleeft aan een eigen webshop in de weg kunnen staan.

virtuemart biedt u de mogelijkheden op eenvoudige wijze uw webwinkel of webshop te beginnen. Een webwinkel of webshop is relatief goedkoop, en kan een uiterst efficiënte aanvulling zijn op uw activiteiten als ondernemer. Webwinkels gebaseerd op virtuemart maken gebruik van het content management systeem Joomla. Joomla staat bekend als een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee u eenvoudig aanpassingen en uitbreidingen kunt verwerken. Dit is uiteraard van groot belang bij het runnen van uw eigen webshop.

De combinatie van virtuemart / Joomla maakt dat u uw webwinkel een professionele uitstraling kunt meegeven, voorzien van alle gemakken die horen bij een webwinkel. Naast het gebruikersgemak voor uzelf, is natuurlijk het winkelgemak voor uw potentiële klanten minstens zo belangrijk. Door het zeer uitgebreide pakket aan mogelijkheden dat virtuemart / Joomla biedt zal dit geen enkel probleem zijn, en zullen uw bezoekers uw webwinkel zeker als professioneel en plezierig ervaren.