Magento.

websites

Webwinkel op basis van Magento

U wilt starten als internetondernemer door te beginnen met uw eigen webwinkel of webshop? Door te zoeken naar informatie op internet zult u talloze systemen vinden die u kunnen helpen dit te realiseren. Eén van de kwalitatief betere systemen die geschikt zijn voor het realiseren van uw webshop is ongetwijfeld Magento. Door te kiezen voor een webshop op basis van Magento kiest u niet voor het meest goedkope systeem, maar wel voor één van de beste.

De basiswebshop van Magento is al verrassend compleet en biedt voor veel webwinkeleigenaren al ruim voldoende functionaliteiten om te beginnen met de activiteiten. De basisversie van de Magento webshop kan uiteraard uitgebreid worden en helemaal worden aangepast op uw eisen en wensen. Hier hangt uiteraard wel een ander prijskaartje aan, maar u bent er dan wel van verzekerd dat uw webshop helemaal customized is en over alle mogelijke functionaliteiten beschikt die u wenst.

Magento is wereldwijd één van de meestgebruikte open source systemen voor webshops / webwinkels. Het systeem is een zeer nette balans tussen enerzijds de voorkant, oftewel zoals uw (potentiële) cliënten het winkelgemak zullen ervaren, en de achterkant, waar u als webwinkeleigenaar mee te maken heeft wanneer u zaken wilt aanpassen aan uw webwinkel.

Wanneer u kiest voor het webwinkelsysteem van Magento, worden zowel u als uw bezoeker zeker niet teleurgesteld, maar bent u verzekerd van één van de meest professionele webwinkelsystemen die er zijn.

Bekijk hier de demo van het magento backend (admin)

Login: admin
Wachtwoord: 123123