Aanbieding.


websites

All-in Pakket

Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van ontwikkeling en promotie van uw online activiteiten. U kunt hierbij denken aan het ontwerpen en ontwikkelen van uw website of webwinkel, het optimaliseren van uw website voor zoekmachines en bijvoorbeeld online marketingcampagnes door gebruik te maken van Google Adwords en social media zoals Twitter en Facebook. Afhankelijk van uw behoefte kunt u gebruik maken van een of enkele diensten, maar wij bieden ook een scherpgeprijsd all-in pakket. Het all-in pakket van Ditconcepts is een zeer uitgebreid, compleet pakket en omvat de volgende diensten:

– Registratie van een domeinnaam met de extensie .nl of .be
– Webhosting passend bij uw capaciteitsbehoefte
– Een volledige website of webwinkel
– Professioneel geschreven content voor uw website of webwinkel
– Social media werkzaamheden zoals Twitter- en Youtube-achtergronden en een Facebook bedrijfspagina
– Een linkbuildingpakket van 3 maanden met een activiteit van 6 uren per maand
– Het professioneel opzetten van een Google Adwords campagne inclusief 4 weken begeleiding en onderhoud van de campagne
– Seo optimalisatie, uw website of webwinkel wordt zoekmachinevriendelijk opgeleverd voor de gewenste zoekwoorden (keywords)

Onze specialismen op de diverse deelgebieden komen uitstekend tot hun recht in ons all-in pakket. Het voordeel voor u als cliënt is dat u te maken heeft met slechts één partij en dus één aanspreekpunt voor alle activiteiten. Het proces zal voor u niet leiden tot onaangename verrassingen of onduidelijkheden omdat wij een compleet inzicht hebben in alle werkzaamheden op de deelgebieden en niet afhankelijk zijn van het werk van andere partijen. Wij kunnen het all-in pakket al aanbieden vanaf 500 euro. Daarvoor krijgt u dus meer dan een volledig functionerende website of webwinkel en bent u verzekerd van een complete en professionele start van uw internetactiviteiten. Ditconcepts heeft het recht op het plaatsen van een logo op uw website t.b.v. promotie van onze website indien u gebruikt maakt van deze aanbieding!