Apps.

websites

Iphone/Ipad applicaties

Wanneer u als ondernemer al actief bent op internet, dan zal het u niet ontgaan zijn: de opkomst van applicaties voor mobiele telefoons / smartphones. Een applicatie, of kort gezegd app, is een klein programma dat wordt geïnstalleerd op mobiele telefoons of bijvoorbeeld tablet computers. De meest bekende applicaties zijn de apps voor de Apple iPhone en iPad.

Een applicatie biedt de mogelijkheid een bepaalde taak uit te voeren. Dit biedt voordelen omdat je met een app niet hoeft te browsen zoals via een het internet. Wij kunnen voor u een applicatie voor iPhone en iPad op maat maken. Dit kan variëren van relatief eenvoudige apps tot meer geavanceerde applicaties.

Voordat u het besluit neemt een iPhone of iPad app te laten ontwikkelen is het belangrijk om goed na te denken over wat de gebruiker van uw app verwacht. Dat bepaalt uiteindelijk het succes van uw applicatie. De applicatie moet nuttig en eenvoudig te bedienen zijn.

Wij begeleiden u graag bij het hele proces van het maken van uw applicatie. Het voortraject, waarbij we inventariseren welke functionaliteiten moeten worden opgenomen, tot en met het ontwikkelen en vormgeven van uw applicatie.