Webdevelopment.

Website / webshop ontwikkeling (opensource, of eigen cms)

websites

Het ontwikkelen van een website en webshop is een continu proces. Dit betekent dat het te hanteren systeem flexibel dient te zijn, zodat u als website / webshop-eigenaar, indien gewenst, op een eenvoudige wijze benodigde aanpassingen kunt aanbrengen.

Voor het realiseren van uw webshop / website maken wij bijvoorbeeld gebruik van Magento, maar ook voor een op maat gemaakt CMS (content management system) kunt u bij ons terecht. Zo bepalen we samen met u de zogenaamde “Look & Feel” van uw website, en daarnaast de functionaliteit die daarbij past. Dit laatste is uiteraard minstens zo belangrijk. Een website of webshop die er fantastisch uitziet zou immers compleet te niet worden gedaan wanneer deze niet optimaal zou functioneren.

Of het nu gaat om een informatieve website, een kleine webshop of een zeer uitgebreide webwinkel, Ditgroup realiseert zich dat gebruiksgemak voor u als beheerder van groot belang is. Daarom bouwen we uw website of webshop natuurlijk in nauw overleg samen met u, maar wat ons betreft houd het daar niet op. Na oplevering van uw website kan het natuurlijk voorkomen dat voortschrijdend inzicht ervoor zorgt dat er aanpassingen dienen te worden gedaan. Ook daarbij ondersteunen we u graag.

Bent u al eigenaar van een website of webshop maar bent u benieuwd of deze qua ontwerp of functionaliteit verder geoptimaliseerd kan worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion. Samen met u bekijken we dan of uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

 

Opensource CMS: Joomla, WordPress en Magento

Ditgroup is specialist op het gebied van WordPress, Joomla en Magento websites. Standaard bieden websites gemaakt met WordPress en Joomla al een heel scala aan mogelijkheden. Wanneer u al een site beheert die gemaakt is met één van deze pakketten dan zult u dit zeker beamen.

Maar wij gaan verder dan dat. We zorgen ervoor dat uw WordPress of Joomla! Website helemaal custom voor u wordt gemaakt en de uitstraling krijgt die u verwacht. Of het nu gaat om een informatieve website of een complete webshop, wij ontwikkelen het op maat voor u. Het onderhouden en beheren van dit type websites is echt een peulenschil. Via een overzichtelijk dashboard beheert u eenvoudig alle content, foto’s, blogs of de inhoud van uw eigen webshop.

Wij begrijpen dat een website nooit echt helemaal af is, en daarom kunt u bij ons altijd terecht wanneer er aanpassingen moeten worden gemaakt op uw website, zoals bijvoorbeeld nieuwe plug-ins op uw WordPress of Joomla website. Denk bijvoorbeeld aan uitbreidingen of aanpassingen zoals koppelingen met een betaalsysteem als iDeal, contactformulieren en een forum of webshop.

Wilt u meer weten of ontdekken of een WordPress of Joomla website voor u een passende oplossing biedt, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag en zorgen voor een uitstekende begeleiding, ook na oplevering van uw website of webshop.

Meer informatie over Joomla

Meer informatie over WordPress

Meer informatie over Magento